© 2015 by Ouiouiamour. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Janice Altena

Eigenaresse & oprichtster van Studio Oui Oui Amour

Het had toch wel vreemd moeten lopen was ik hier anno nu qua vakgebied niet terecht gekomen. Tekenen & dromen deed ik al toen ik mini was en alle kansen die mij voorhanden lagen om die twee dingen verder, langer en grootser te mogen doen heb ik met beide handen aangepakt.

Zo vertrok ik tien jaar geleden met een grote tekenmap en een hoofd vol dromen naar het Grafisch Lyceum. Na hier een studie te hebben afgerond als grafisch vormgever in Mode & Trends ben ik teruggekomen naar de zilte lucht van Zeeland.

Ik heb toffe dingen gezien, gedaan en beleefd. Zo fietste ik vijf dagen per week over de grachten in Amsterdam met IKEA-tassen vol webshop pakketjes toen We Are Labels online gezien nog in de 'kinderschoenen' stond. Maar los van dat ontdekte ik hier ook extra goed mijn passie voor fotografie styling & beeldbewerking.

 

Langs de Rotterdamse kade heb ik heel veel uurtjes achter een computer werktekeningen en ontwerpen gemaakt voor wisselende T-shirt collecties en een aantal van die ontwerpen zijn destijds zelfs opgenomen in de kindercollectie 'Back 2 School' van de Bijenkorf.

Terug in Zeeland startte ik Studio Ouiouiamour op. Zoals ik dat graag doe, rustig als een Dieseltje.

 

Ik ontwikkelde mij verder in productfotografie en het schrijven van aantrekkelijke teksten middels een bijbaan bij Bomont. 'On the side' begonnen mijn freelance-opdrachten binnen te lopen. In 2017 maakte ik kennis met het ontwikkelen van content voor social media bij Omoda HQ. Hier ben ik mij verder in gaan specialiseren.

Nu, 2018 ben ik klaar met mijn studie communicatie & werk ik volledig alszelfstandig ondernemer. Ik creëer content voor bedrijven, beheer sociale media kanalen, ontwikkel unieke huisstijlen en ontwerp met liefde persoonlijke trouw- geboorte en overige feestelijke kaartjes.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now