© 2015 by Ouiouiamour. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Op visite bij Juuls!

January 4, 2016

 

 

Domburg, ofwel de Roll Royce onder de badplaatsen is zojuist weer opnieuw op de kaart gezet: Juuls Foodcafe.

 

Gevestigd in de hoofdstraat en beter bekend als hotel en restaurant Juliana is het restaurant geheel in een nieuw jasje gestoken. Het hotel was al top maar het restaurant brengt je een geweldige nieuwe beleving.

 

De inrichting is verzorgd door Piet Boon, heeeel veel extra bonuspunten! Piet Boon is een moderne designer van Nederlandse bodem en behoort tot een van mijn favorieten. Een van zijn andere (in samenwerking met) projecten was het restaurant Jane van top kok Sergio Herman. Ook een échte must see!

 

Ik heb mij al meerdere keren laten vertellen dat Juuls helemaal mijn ding zou zijn qua inrichting en kaart, dat triggerde mij des te meer gauw eens een kijkje te nemen onder het genot van een lunch met vrienden.

 

Al bij het binnenlopen van de winkelstraat straalt het vernieuwde restaurant je tegemoet. Met een mooie glazen pui, een licht kleurpalet en personeel in een trendy outfit gestoken kan je Juuls haast niet missen.

 

De ruimte ademt, met een lange wand in betonlook en speelse lampen wordt het wit  en hout doorbroken. Je kan kiezen om plaats te nemen aan een verhoogde tafel met barkrukken of een lagere tafel (met een geweldig stenen blad) en comfy stoffen stoelen.

 

Naast de inrichting en aankleding van het personeel is ook de menukaart vernieuwd. Er is gekozen voor een vrij kleine kaart met het oog op hoogwaardige, verse en trendgevoelige producten met super smakelijke combinaties. Als vegetariër word je zeker niet vergeten en dat is een groot pluspunt.

 

Ik koos de rode quinoa salade met feta, gedroogde abrikozen, zoete aardappel en koriander. Verder bestelde wij nog de roast burger met bacon, boerenkaas, gerookte tomatensaus en de fish & chips van kabeljauw met verse frieten.

 

Bij het uitserveren van de gerechten werd het al snel duidelijk: Dit moet wel lekker zijn! De burger werd op een mooie houten plank geserveerd en was werkelijk een plaatje voor het oog. Mijn salade zat boordevol kleur en was speels opgemaakt op een tof bord die kleurde bij het geheel. De fish & chips werd geserveerd in een wat dieper bord en was wederom voorzien van een prachtig kleurtje. De kwaliteit- prijsverhouding is hier heel goed in balans waardoor het concept een brede doelgroep interesseert.

 

De menukaart, website en zelfs het kaartje waarin je de rekening ontvangt is met oog voor detail vormgegeven en heeft een persoonlijke tone of voice. Ik ben hier altijd een groot voorstander van en voelde mij dan ook direct op m’n gemak.

 

Ik kan stellen dat de metamorfose van Restaurant Juliana naar Juuls Foodcafé ontzettend goed is geslaagd. Het eten sluit aan bij de algehele beleving en de service van deze prachtige zaak. Een plaatje voor het oog, een cadeautje voor de maag! See you there? www.juulsdomburg.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

RSS Feed

Ik voel mij altijd ontzettend vereerd als je een van mijn recepten hebt uitgeprobeerd. Deel jouw creatie met mij via social media en vergeet vooral niet even te (hash)taggen.

Instagram @ouiouiamour 

Facebook OuiOui LasVega // @ouiouilasvega #ouiouilasvega

Spelfout ontdekt? Mission accomplished. Bedankt voor het aandachtig lezen van deze blog. Laat je wel even weten welke fout je hebt gespot middels een mailtje? Enjoy, your day!

Vind je deze blogpost leuk? Laat het andere
weten!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now