© 2015 by Ouiouiamour. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Sinner Milkshake! (Miniblog)

April 4, 2016

Hmmm... wat een feestje was het zaterdagavond in mijn keuken! Met de zonnestralen nog in mijn bol deed ik afgelopen vrijdag boodschappen bij mijn grote vriend Albert. Een kleine 'cravings'

aanval leidde tot een pakje vanille roomijs, doosje bevroren roodfruit en een fles Hugo. Bij thuiskomst haalde ik mijn blender van de keukenplank en koos 2 mooie glaasjes uit de servieskast. Mijn hemelse creatie werd een feit:

 

 

 

Boodschappenlijst

1 fles Hugo

1 pakje vanille roomijs

1 pakje bevroren roodfruit

 

Benodigdheden

mooie glazen

blender met ice crusher

 

Ik maakte de milkshake voor twee personen dus verdubbel het bij meer gasten. Schep vier bolletjes ijs in de blender en een half doosje bevroren roodfruit. Voeg naar eigen smaak een flinke scheut Hugo toe, proef tussendoor en voeg meer toe indien gewenst. Ga je nu lachen als ik vertel dat dit alles was?

 

Het begon allemaal met de gedachte dat wij nog melk in huis zouden hebben en dit bij thuiskomst niet zo bleek te zijn. Ik had 3 opties: water, bier of Hugo. Het leek mij wel een spannende en verfrissende combinatie de ingrediënten met deze heerlijke drank te mengen om te testen wat daar uit zou komen. Missie geslaagd! Het stijgt relatief snel naar je hoofd dus ik adviseer je het te drinken met mate. Tenzij je in je partymood bent natuurlijk. Ik raad het je aan tijdens een heerlijke zomerse na-avond of zonnige lentedag.

 

Liefs,

Ouioui

 

 

Please reload

Please reload

RSS Feed

Ik voel mij altijd ontzettend vereerd als je een van mijn recepten hebt uitgeprobeerd. Deel jouw creatie met mij via social media en vergeet vooral niet even te (hash)taggen.

Instagram @ouiouiamour 

Facebook OuiOui LasVega // @ouiouilasvega #ouiouilasvega

Spelfout ontdekt? Mission accomplished. Bedankt voor het aandachtig lezen van deze blog. Laat je wel even weten welke fout je hebt gespot middels een mailtje? Enjoy, your day!

Vind je deze blogpost leuk? Laat het andere
weten!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now