© 2015 by Ouiouiamour. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Smoothie ontbijt (Miniblog)

April 18, 2016

Zoals beloofd! Hierbij het makkelijk recept van mijn zondagse smoothie ontbijt. In een paar slokken je dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit in tha pocket.

 

Ingrediënten

Skyr met honing

2 kiwi's

2 bananen

1/2 Galia meloen

 

Blender

Snijplank/onderbord

2 glazen

2 theelepels

1 papieren rietje

 

 

 

Schil 1 kiwi, pel 1 banaan en voeg deze in grove stukken toe aan de blender. Halveer de Galia meloen, berg 1 helft op in de koelkast en maak van de andere helft 2 kwarten. Ontdoe de meloen van de pitjes, haal 1 kwart los van de schil en voeg deze toe aan de blender. Neem ongeveer 4 ruime eetlepels Skyr en voeg deze toe aan het fruit. Blenden maar! Vind je de substantie te dik? Blend nog wat langer door of voeg een klein scheutje water toe. 

 

Klaar voor de opmaak? Pak een mooie snijplank of aantrekkelijk bord en zet hier twee leuke glazen op. Verdeel het smoothiemengsel gelijkmatig over de twee glazen. Knip een papieren rietje door de helft en zet deze samen met een theelepeltje in de smoothie. Nu heb je nog stukken fruit over! Probeer de banaan zo netjes mogelijk te pellen, je kunt het voorzichtig insnijden met een mesje, stop halverwege. Halveer de kiwi verticaal en snij de laatste kwart meloen nog eenmaal door de helft. Nu kun je alles een beetje stapelgewijs op het bord neerleggen. 

 

Smakelijk!

 

 

 

Please reload

Please reload

RSS Feed

Ik voel mij altijd ontzettend vereerd als je een van mijn recepten hebt uitgeprobeerd. Deel jouw creatie met mij via social media en vergeet vooral niet even te (hash)taggen.

Instagram @ouiouiamour 

Facebook OuiOui LasVega // @ouiouilasvega #ouiouilasvega

Spelfout ontdekt? Mission accomplished. Bedankt voor het aandachtig lezen van deze blog. Laat je wel even weten welke fout je hebt gespot middels een mailtje? Enjoy, your day!

Vind je deze blogpost leuk? Laat het andere
weten!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now