© 2015 by Ouiouiamour. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Røst, fijne escape-plek in de stad

August 21, 2017

Eventjes uit de drukte genieten van een gezonde lunch met een kop serieuze koffie? Of je nou een afspraak hebt, een werkplekje zoekt of alleen op pad bent… Dit is de plek waar je zonder veel bombarie kan bijkomen met nét genoeg beweging in de straat om naar te kijken.

 

 Loop binnen bij Røst of  plof in mijn geval neer aan 1 van de 3 tafeltjes op de stoep. Je vindt Røst in een van de leukste straatjes van Middelburg, de Sint Janstraat.

 

Ik bestel een latte karamel en vriendlief gaat voor een latte honing. De menukaart? Schijnt een big ass krijtbord te zijn en wordt zo dadelijk langsgebracht.  No worry, je hoeft je tafel niet leeg te halen, hij krijg een plaatsje op een stoel.

 

De kaart wordt gekenmerkt door dagverse en seizoensgebonden producten, huisgemaakt en vooral afkomstig van lokale leveranciers. Ik scan de kaart altijd op vega-proof opties en die zijn hier dik in orde. Lucky us!

 

 

Ik at een bruschetta op getoast brood met mozzarella, rode pesto, gegrilde aubergine, tomaat en rucola. Daarnaast verscheen er een bagel met gerookte zalm, radijs, augurk en roomkaas op tafel. Maar mocht je genoeg plek hebben… Dan raad ik je zeker aan te starten met een van de verse soepjes of de antipasti-plank.  Al helemaal wanneer het zonnetje schijnt is het hier namelijk heerlijk vertoeven.

 

Om nog even terug te komen op de koffie: ze werken hier met bonen van Caffènation. En als je écht fan bent neem je lekker een zakje van deze koffiebonen mee naar huis. Kan allemaal. Bier kan, koffie kan en sap of fris kan trouwens ook.

 

Wat daarnaast heel tof is, is het concept van de brooddoos. Heel eenvoudig te bestellen voor een lunchmeeting, picknick of ontbijtje. De doos is voorzien van 3 dubbeldikke boterhammen per persoon, dik belegd met verse uiteenlopende producten. Je leest er alles over op de website van Røst!

 

1/4

 

 

Please reload

Please reload

RSS Feed

Ik voel mij altijd ontzettend vereerd als je een van mijn recepten hebt uitgeprobeerd. Deel jouw creatie met mij via social media en vergeet vooral niet even te (hash)taggen.

Instagram @ouiouiamour 

Facebook OuiOui LasVega // @ouiouilasvega #ouiouilasvega

Spelfout ontdekt? Mission accomplished. Bedankt voor het aandachtig lezen van deze blog. Laat je wel even weten welke fout je hebt gespot middels een mailtje? Enjoy, your day!

Vind je deze blogpost leuk? Laat het andere
weten!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now