© 2015 by Ouiouiamour. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Pop-up cupcakes!

September 16, 2017

De regen komt met bakken uit de hemel vallen en ik plens vrijwillig met mijn regenlaarzen de binnenstad van Middelburg door. Ik hoor je denken: Waarom blijft ze niet lekker thuis? Nou, er is een Pop-up Cake Shop geopend in de binnenstad. En ik kan je vertellen... zo'n cupcake matcht heel goed met een kop thee (of 2).

 

Ondanks het druilerige weer en het feit dat het (in dit pandje) slechts een tijdelijke cake shop is kan je 'm haast niet ongezien voorbij lopen. In een zijstraatje van de markt stap je binnen in een overzichtelijk winkeltje waar de cakejes je tegemoet stralen vanachter de vitrine. Het is een wisselend assortiment van cupcakes en als je geluk hebt kun je hier ook dripcakes komen bewonderen en bestellen.

 

 

1/4

 

Ik kies twee verschillende smaken cupcakes to-go om thuis uitgebreid te proeven met een kleedje op de bank. De red velvet met Oreo en de vanille cupcake met vers fruit. Ze komen in een handig en schattig doosje. Hoe staat het met je vervoer skills? Mocht je nou opzoek zijn naar gluten, lactose vrije, of vegan cupcakes, no worries. Ook deze vind je bij de Cake Shop.

 

 

Tijd om te proeven. Beide cakejes zijn fluffy en mild van smaak. Alles behalve droog en dat vind ik het allerbelangrijkste aan de cake. De variant met vers fruit proeft als een suikerbommetje, met name door de crème. Het frisse fruit maakt dit voor een groot deel weer goed. Vooralsnog moet je wel dol zijn op een flinke dot botercréme. Choose wisely.

 

Ik proef de cupcakes niet alleen maar doe dit samen met vriendlief. De winnaar is unaniem gekozen. De lekkerste van de twee is naar onze mening  de velvet met Oreo. De crème is minder 'heavy' en zoet. En dat velvet cakeje... ik ben er stiekem gewoon wel een beetje fan van.

 

Maar laten we eerlijk zijn, niets is zo persoonlijk als smaak. De beste smaaktest doe je zelf. Plof er neer op de bank met een kop filterkoffie (hoe leuk en old school is dat?) of trakteer jezelf thuis op wat lekkers en kies voor to-go.

 

Tot december is de Pop-up Cake shop geopend, gelegen in de Gravenstraat op nummer 12. Mochten de cakejes en taarten nou niet meer aan te slepen zijn betrekt de eigenaresse misschien wel een vast plekje samen met haar eigen bakstudio, hier in de stad. Dus beloof je even te gaan proeven? Want hoe heerlijk en gezellig zou het zijn om voor altijd, wanneer je zin hebt, deze mooie en smaakvolle fluffy cakejes te kunnen shoppen? Nou, heel heerlijk.

 

Wil je meer foto's zien? Neem een kijkje op Instagram --> www.instagram.com/cakeshop_middelburg

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

RSS Feed

Ik voel mij altijd ontzettend vereerd als je een van mijn recepten hebt uitgeprobeerd. Deel jouw creatie met mij via social media en vergeet vooral niet even te (hash)taggen.

Instagram @ouiouiamour 

Facebook OuiOui LasVega // @ouiouilasvega #ouiouilasvega

Spelfout ontdekt? Mission accomplished. Bedankt voor het aandachtig lezen van deze blog. Laat je wel even weten welke fout je hebt gespot middels een mailtje? Enjoy, your day!

Vind je deze blogpost leuk? Laat het andere
weten!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now