P1014202.JPG

Zo'n foto waar je blij van wordt wanneer je er naar kijkt. Een herinnering waarvan je weet dat dit voor iemand heel dierbaar is... Een verdrietig, mooi, bijzonder of gelukkig moment vastgelegd. Dit alles kan naar een unieke, met de hand getekende illustratie worden omgezet.

In opdracht creëer ik unieke en persoonlijke illustraties. Je kan deze op de meest gangbare (grote) formaten laten afdrukken.

De illustraties worden naar wens voorzien van goud gekleurde accenten. Alle illustraties worden gemaakt aan de hand van een aangeleverde foto. Samenvoegingen van meerdere foto's in één illustratie is niet mogelijk.

Het is mogelijk om in plaats van de traditionele kleuren te kiezen voor een andere kleurcombinatie in je illustratie. Deze kan je vervolgens aanvullen met de keuze voor goud gekleurde accenten.

Op dit moment test ik nog volop met papiersoorten en drukproeven. Tot ik de juiste combinatie heb gevonden is het helaas nog niet mogelijk een illustratie in print bij mij te bestellen. Ik hoop dit in de korte toekomst aan te kunnen bieden. Tot die tijd ontvang je jouw illustratie altijd digitaal in hoge resolutie.

Original.png
Sand.png
crispy sheets.png
Midnight sky.png
GOud.png

Wil je jouw persoonlijke illustratie gebruiken voor een trouw- of geboortekaart? Ik ondersteun je graag bij de complete opmaak hiervan. Tegen een meerprijs verwerk ik de illustratie in een uniek totaalontwerp dat je kant-en-klaar bij de drukker kan aanleveren. Ik ontzorg je graag ;).

Illustratie A4, digitale oplevering in HR €75,-

Illustratie A4, *geschept papier €100,- 

Illustratie A4, *geschept papier met goudaccenten €140,-

Illustratie A4, *geschept papier ingelijst +€25,-

*Ik verzend gratis binnen Nederland. Goudaccenten worden met de hand toegevoegd.