Je kan een illustratie aanvragen via Instagram, mail of deze website. Je aanvraag wordt zo snel mogelijk bevestigd. Je ontvangt per mail een betaallink en de vraag of je gouden kleuraccenten wilt laten toevoegen. Hiervoor wordt bij digitale oplevering geen meerprijs gerekend. Zodra ik je foto heb ontvangen en de betaling is voldaan start ik aan jouw persoonlijke illustratie. Elke lijn wordt met de hand en volle aandacht gezet. Hiervoor neem ik dan ook alle tijd die nodig is om te komen tot het prachtigste resultaat.

Je ontvangt jouw illustratie binnen twee weken digitaal in je mailbox. Het wordt altijd opgeleverd in hoge resolutie. Zo heb je de mogelijkheid het in de meest (grote) gangbare maten af te laten drukken. Kies je voor gedrukt of ingelijst? Houd dan rekening met een iets langere levertijd.

Het is mogelijk je portret digitaal of op geschept papier in A4 formaat mét gouden details te bestellen. Ingelijst? Dat kan. Ik werk met prachtige transparante lijsten waardoor je portret prachtig wordt uitgelicht.

Wil je jouw persoonlijke illustratie gebruiken voor een trouw- of geboortekaart? Ik ondersteun je graag bij de complete opmaak hiervan. Tegen een meerprijs verwerk ik de illustratie in een uniek totaalontwerp dat je kant-en-klaar bij de drukker kan aanleveren. Ik ontzorg je graag ;).