Illustreren is wat ik het liefste doe. Het loopt als een rode draad door mijn leven. Het Grafisch Lyceum in Rotterdam was daarom de perfecte keuze. Deze plek voelde als thuiskomen. Een wereld vol gelijkgestemde mensen, elk hoekje ademde creativiteit.

Zodra ik mijn diploma op zak had ben ik terug in Zeeland gaan wonen en koos ik voor een vervolgstudie. Communicatie marketing. Vandaag de dag heb ik hier nog steeds profijt van.

Na een aantal jaren als zelfstandig vormgever en content specialist te hebben gewerkt raakte ik mijn plezier kwijt in het werk. Opzoek naar balans en energie, koos ik het vormgeven los te laten en mij enkel op het communicatievak te richten.

Mijn dochter werd geboren, ik deelde het aantal werkdagen opnieuw in, er ontstond balans én langzaamaan kreeg ik steeds meer behoefte mijn creatieve pen weer op te pakken.

In alle rust dook ik de wereld van digitaal tekenen in, maakte ik eindeloos veel lijnen en nam ik sinds lange tijd een betaalde opdracht aan. Dit voelde goed. 

Sinds 2021 neem ik beperkt opdrachten aan voor het maken van persoonlijke (portret)illustraties. Het is ook mogelijk een illustratie in combinatie met een totaalontwerp voor een geboorte- of trouwkaart aan te vragen. Door de jaren heen heb ik al heel veel kaartjes mogen maken. Ik lever een digitaal en professioneel bestand op met alle benodigde specificaties voor de drukker.